Gedurende de zomer heb ik op vele evenementen gestaan om feedback van de bezoekers te vragen. Vele leuke gesprekken zijn hier uit voortgekomen. Op elke markt kreeg ik de vraag of ik van deze producten geen kist kon maken. Het idee voor de Kriebelkist was geboren. Inmiddels hebben wij een mooie houten kist met hierin dezelfde educatieve producten om de insecten te bewonderen. Maar de producten op zich is in onze visie niet afdoende.

 

Momenteel werken wij samen met een kinderdagverblijf die volledig in het teken staat van natuur, bewust, biologisch en samenwerken. Onze focus is de leeftijd 2 tot 4 jaar. Met deze samenwerking beogen wij een thematisch jaarprogramma te realiseren, waarbij telkens één insect als subthema centraal staat. Gedurende deze maand staat dat insect in de picture. In de maand juni is het hoofdthema de "kriebelbeestjes" waarin de kinderen met alle aspecten van insecten aan de gang gaan.


Daarnaast zal er een Kriebelkist worden ontwikkeld voor het basisonderwijs.

De Kriebelkist is nog niet te koop. Houd deze website in de gaten om de vorderingen te volgen of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 
Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Leuke verrassing

Verras een kind met de educatieve producten van HappyInsect.

HappyInsect

HappyInsect biedt haar klanten meer dan alleen maar educatieve producten. HappyInsect heeft als doel om kinderen bewust te maken van het feit dat insecten belangrijk zijn. Wij streven naar een breed assortiment met een uitstekende klantenservice! Bij ons betaalt u niet vooraf. U ontvangt van ons een factuur.

Contactgegevens

Happy Insect BV
Wisselweg 33 
1314 CB Almere
T: 06 - 46396690
E: infoall@happyinsect.nl
KVK: 531.390.97

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop webwinkel beginnen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.