Insecten herkennen is één van de manieren die kinderen bewust maakt van het feit dat insecten belangrijk zijn. Zonder insecten is er voor mens en dier geen leven mogelijk. Vrijwel niemand realiseert zich dat, maar insecten zijn cruciaal voor een goed functionerend ecosysteem. HappyInsect vindt het dan ook onbegrijpelijk dat deze kleine beestjes regelmatig zonder enige reden worden doodgemaakt.

Vanuit onze visie van ‘jong geleerd, is oud gedaan’, richt HappyInsect zich op kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen maken doormiddel van mooi geïllustreerde  prentenboeken “Avonturen van de Kriebelbeestjes”, kennis met verschillende soorten insecten en hun nut in de natuur. In het insectenhotel wonen 9 vaste bewoners. Er kan er niet één gemist worden. Bij elk prentboek is een knuffel van het centrale karakter verkrijgbaar.

De boeken zijn geschreven door pedagoog Karin Alma. Het is in begrijpelijke taal en op een vlotte manier geschreven. De boekjes sluiten aan bij het ontwikkelingsniveau van de leeftijd. Uw kind leert dat kriebelbeestjes belangrijk zijn in de natuur en ze leren er een positieve band mee te ontwikkelen. Dit past in de hedendaagse visie van duurzaamheid en respect voor mens en dier. Jong geleerd is oud gedaan. Uw kind zal de karakters van HappyInsect zeker in zijn of haar hart sluiten.

Nu verkrijgbaar het prentboek "Avonturen van de kriebelbeestjes, Fleur vlinder en haar doffe vleugel”. Fleur wil er altijd mooi uit zien en heeft prachtig gekleurde vleugels. Ze kijkt altijd graag naar haar spiegelbeeld zodat ze er tip top uitzien. Maar op een dag ziet ze dat er iets mis is met haar vleugel. Zal het Fleur lukken om haar vleugel weer mooi te krijgen?

Niemand minder dan de bekende kinderboeken illustrator Vera de Backker heeft het boek van prachtige illustraties voorzien. 

 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Leuke verrassing

Verras een kind met de educatieve producten van HappyInsect.

HappyInsect

HappyInsect biedt haar klanten meer dan alleen maar educatieve producten. HappyInsect heeft als doel om kinderen bewust te maken van het feit dat insecten belangrijk zijn. Wij streven naar een breed assortiment met een uitstekende klantenservice! Bij ons betaalt u niet vooraf. U ontvangt van ons een factuur.

Contactgegevens

Happy Insect BV
Wisselweg 33 
1314 CB Almere
T: 06 - 46396690
E: infoall@happyinsect.nl
KVK: 531.390.97

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop webwinkel beginnen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.