Prentenboek "De avonturen van de kriebelbeestjes" 5 2
€ 12,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Vanuit onze visie van ‘jong geleerd, is oud gedaan’, richt HappyInsect zich op kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. Kinderen van 3 tot 6 jaar maken doormiddel van mooi geïllustreerde  prentenboeken “De avonturen van de kriebelbeestjes”, kennis met verschillende soorten insecten en hun nut in de natuur. In het insectenhotel wonen 9 vaste bewoners. Er kan er niet één gemist worden. Bij elk prentenboek is een knuffel van het centrale karakter verkrijgbaar.

Het boek is geschreven door pedagoog Karin Alma. Het is in begrijpelijke taal en op een vlotte manier geschreven. De boekjes sluiten aan bij het ontwikkelingsniveau van die leeftijd.

Uw kind leert dat kriebelbeestjes belangrijk zijn in de natuur en ze leren er een positieve band mee te ontwikkelen. Dit past in de hedendaagse visie van duurzaamheid en respect voor mens en dier. Jong geleerd is oud gedaan.

Uw kind zal de karakters van HappyInsect zeker in zijn of haar hart sluiten.

Onlangs is verschenen, ons eerste prentenboek “Fleur vlinder en haar doffe vleugel”. Fleur wil er altijd mooi uit zien en heeft prachtig gekleurde vleugels. Ze kijkt altijd graag naar haar spiegelbeeld zodat ze er tip top uitzien. Maar op een dag ziet ze dat er iets mis is met haar vleugel. Zal het Fleur lukken om haar vleugel weer mooi te krijgen?

Niemand minder dan de bekende kinderboeken illustrator Vera de Backker heeft het boek van prachtige illustraties voorzien. 

Om het milieu niet onnodig te belasten wordt het boek gedrukt via “printing on demand”. De standaard levertijd is 4 tot 5 werkdagen.
  • Formaat: A5 liggend (21 cm x 14,8 cm).
  • Aantal pagina's: 34.
  • Illustraties: Vera de Backker.
  • Uitvoering:  paperback-uitvoering 'zachte' (maar wel stevige) omslag, voorzien van een mooie, glanzende, beschermende laag.

Informatie:

ISBN
: 978-94-022-2078-0
Auteur
: Karin Alma
Kaft
: Paperback
Uitgever
: Boekscout

Foto('s):

Bijlagen:

Opties:

Verzendkosten

€ 2,76 

Standaard levertijd

4 tot 5 werkdagen

€ 12,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Relevante producten

Fleur Vlinder

€ 9,95 *

Bestellen

Kleurtasje

€ 4,95 *

Bestellen

Edukkaart Vlinders

€ 2,99 *

Bestellen

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen
mw J vd Z -
Super leuk boekje voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Heb je jonge kinderen of werk je met kinderen moet je echt even kijken!

E.P -
Je boekje staat ook in onze boekenkast! Prachtig is het

Geen reviews gevonden.
Meer reviews

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Leuke verrassing

Verras een kind met de educatieve producten van HappyInsect.

HappyInsect

HappyInsect biedt haar klanten meer dan alleen maar educatieve producten. HappyInsect heeft als doel om kinderen bewust te maken van het feit dat insecten belangrijk zijn. Wij streven naar een breed assortiment met een uitstekende klantenservice! Bij ons betaalt u niet vooraf. U ontvangt van ons een factuur.

Contactgegevens

Happy Insect BV
Wisselweg 33 
1314 CB Almere
T: 06 - 46396690
E: infoall@happyinsect.nl
KVK: 531.390.97

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details  Powered by CCV Shop webwinkel beginnen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.